VERSPREID het FEEL SO GOOD gevoel! #FSG #FSGMOMENT #FSGGEVOEL

 

Wil jij ook FEEL SO GOOD verkopen bij jou op locatie? Helemaal te GEK. Of heb je een idee of locatie waar FSG niet mag ontbreken stuur dan een mail naar info@feelsogoodwater.nl en wij gaan er achteraan.


Geen FEEL SO GOOD bij jou in de koelkast? Is niet zo feel so good! Nu ook online te bestellen in de WEBSHOP check it out.

 

Consumenten

Omdat wij een nieuw merk zijn zie je ons (nog) veel te weinig in de supermarkten. De markt bepaalt uiteindelijk wat in de schappen komt te liggen, dus ben jij echt een fan van Feel So Good zal dit puur een kwestie van tijd zijn. Kun je niet wachten en wil je nu al (thuis) kunnen genieten van het FSG gevoel? Ga dan direct naar onze webshop.
Naar webshop

Sport

Feel So Good is ideaal voor tijdens of na het sporten en wij krijgen altijd super positieve reacties vanuit de sport. Een frisse dorstlesser licht op de maag en caloriearm. Perfect om je vocht reserves aan te vullen en met zijn 0,6L inhoud net dat beetje extra voor als je dorst hebt.

Feel So Good nog niet bij jou in de sportkantine of fitnessclub?

Vraag Locatie Aan

School/werk

Studenten zijn er dol op! Eindelijk een drankje dat lekker is en beter dan al die zoete sport- en/of frisdranken. Maar ook de school en ouders zijn er gek op, omdat het product laag is in caloriëen en geen kunstmatige zoetstoffen bevat. Een perfect product voor de gezonde schoolkantine!

Feel So Good nog niet bij jou op school of werk?

Vraag Locatie Aan